Zoeken naar vitamine b17 laetrile

   
 
 
 
vitamine b17 laetrile
 
Giftig amygdaline, laetrile en vitamine B17 onwerkzaam tegen kanker Vereniging tegen de Kwakzalverij.
Zoals de Duitse onderzoekers in 1892 al hebben ontdekt is het slikken van amygdaline gevaarlijk en ondertussen is ook vastgesteld dat het huidige laetrile vitamine B17 net zo gevaarlijk is. Desondanks worden ook in Nederland adressen van Mexicaanse leveranciers van vitamine B17 en amygdaline verstrekt, terwijl de verkoop van laetrile in ons land en trouwens in de hele EU verboden is.
CyberKnife en vitamine B17 Laetrile.
Ik heb afgelopen vrijdag de diagnose gekregen dat mijn borstkanker na 2 jaar weer is teruggekomen en uitgezaaid is in mijn halslymfeklieren en in mijn rug. Ik heb onlangs nog iets over CyberKnife gehoord/gelezen en over vitamine B17 Laetrile Heeft iemand daar enige ervaringen mee?
Kunnen abrikozenpitten helpen tegen kanker? Voeding en Kanker Info.
Abrikozenpitten en ook appelpitten, kersenpitten, perzikpitten en bittere amandelen bevatten de stof amygladine. Deze stof bevat cyanide blauwzuur. Dit cyanide zou de kankercel kunnen vernietigen. Amygladine wordt ook wel vitamine B17 genoemd. Er is zelfs een medicijn ontwikkeld Laetrile, dit middel is in Nederland verboden.
Kanker: hoe verder? Kanker alternatief genezen.
Ik zal dat bij die kuren/kuurtjes steeds vermelden! AMYGDALIN Vitamine B17, laetrile, abrikozenpitten. Amygdalin of vitamine B17 is de stof in abrikozenpitten en bittere amandelen die werkzaam is tegen kanker. Het is dezelfde bittere stof die smaak geeft aan bitterkoekjes trouwens, en bitterkoekjespuddig!
Laetrile/amygdaline/vitamine b17 Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Ik heb klinische rapporten gelezen waarbij een voorbeeld zat van een vrouw die zich liet injecteren met een aantal gram vloeibare laetrile, waarna haar lippen begonnen te tintelen. De ontwikkelaars van Laetrile de gezuiverde vorm van b17 zeggen ook dat je maar 100 tot 120 mg per dag nodig hebt als je geen kanker hebt. Ter genezing wordt oraal driemaal per dag twee tabletten van 500 mg voorgeschreven, met tussenpozen van vier uur. Dus 1 gram per inname. Er bestaat daar omheen nog een uitgebreide therapie zoals ontgiftiging van het lichaam met vitamine a mulsin hoog geconcentreerd, en enkele andere middelen.
Vitamine B17 of laetrile.
Een teveel aan wateroplosbare vitamines wordt via de urine afgevoerd. Vitamine B17, ook wel laetrile genoemd, wordt beschouwd als onderdeel van het vitamine B-complex. Het vitamine B-complex is de gehele groep B vitamines. De vitamine benaming is niet terecht aangezien laetrile eigenlijk een onzinvitamine is.
Vitamine B17 laetrile Reformhuis Smulders: Reformhuis Smulders.
In de schijnwerper. Vitamine B17 laetrile. Op het ogenblik een der meest controversiƫle vitamines. In chemisch opzicht een samenstelling van twee suikermoleculen die amygdaline wordt genoemd. Het kan gemaakt worden van pitten van abrikozen, bittere amandelen, peren, appels en perziken.
Vitamine B17: De grootste cover-up in de geschiedenis van kanker? NineForNews.nl.
Homepagina Gezondheid Vitamine B17: De grootste cover-up in de geschiedenis van kanker? Vitamine B17: De grootste cover-up in de geschiedenis van kanker? in Gezondheid 9 juli 2015 0730: 17 Reacties 33062, Bekeken. Heb je weleens gehoord van vitamine B17 of laetrile?

Contacteer ons