Zoeken naar vitamine b17

   
 
 
 
vitamine b17
 
Een wereld zonder kanker dankzij Vitamine B17.
Is deze behandelingsmethoden in medische kringen omstreden, dan zijn dankzij vitamine B17 al heel wat patiënten kankervrij. Tijdens deze behandeling wordt vitamine B17 gecombineerd met een gezond dieet, met enzym en alvleeskliertabletten, vitamine E, B15 en vitamine C in bijzonder hoge dosis.
Kunnen abrikozenpitten helpen tegen kanker? Voeding en Kanker Info.
Abrikozenpitten en ook appelpitten, kersenpitten, perzikpitten en bittere amandelen bevatten de stof amygladine. Deze stof bevat cyanide blauwzuur. Dit cyanide zou de kankercel kunnen vernietigen. Amygladine wordt ook wel vitamine B17 genoemd. Er is zelfs een medicijn ontwikkeld Laetrile, dit middel is in Nederland verboden.
Nieuwsbrief De Eekhoorn Week: Uitgifte.:
Nochtans, vooral als de kanker is uitgezaaid, is het raadzaam na te denken om een meer geconcentreerde vorm van vitamine B17 te nemen, samen met een vitamine supplement en een veranderd dieet, om de aanval tegen kanker te maximaliseren. Wat is Vitamine B17?
Vitamine B17 laetrile Reformhuis Smulders: Reformhuis Smulders.
In de schijnwerper. Vitamine B17 laetrile. Op het ogenblik een der meest controversiële vitamines. In chemisch opzicht een samenstelling van twee suikermoleculen die amygdaline wordt genoemd. Het kan gemaakt worden van pitten van abrikozen, bittere amandelen, peren, appels en perziken.
De geheimen van vitamine B17 in abrikozenpitten.
Vitamine B17 is een vitamine soort die ook voorkomt in de eerder genoemde bittere amandelpitten. Deze vitamine staat ook wel bekend onder de naam amygdaline en is een glycoside. Deze stof werd in 1830 voor het eerst geïsoleerd door de wetenschappers Pierre-Jean Robiquet en Antoine Boutron-Charlard.
Laetrile vitamine B17 of amygdaline: gezondheidseffecten, mythes en voedselbronnen Voeding en gezondheid aHealthylife.nl.
De derde theorie gaat ervan uit dat kanker wordt veroorzaakt door een tekort aan vitamine B17 amygdaline. Er is geen bewijs dat amygdaline echt een vitamine is. Het wordt ook niet van nature in het lichaam gevonden en je lichaam kan geen gebrek hebben aan amygdaline 18, 19, 20.
Giftig amygdaline, laetrile en vitamine B17 onwerkzaam tegen kanker Vereniging tegen de Kwakzalverij.
Zoals de Duitse onderzoekers in 1892 al hebben ontdekt is het slikken van amygdaline gevaarlijk en ondertussen is ook vastgesteld dat het huidige laetrile vitamine B17 net zo gevaarlijk is. Desondanks worden ook in Nederland adressen van Mexicaanse leveranciers van vitamine B17 en amygdaline verstrekt, terwijl de verkoop van laetrile in ons land en trouwens in de hele EU verboden is.
Vitamine B17 tegen kanker GreenEagle.
Velen beweren zelfs dat het een zet van de geneesmiddelindustrie zou zijn En is deze behandelingsmethoden in wetenschappelijke kringen dus erg omstreden, toch zijn dankzij vitamine B17 al heel wat patiënten kankervrij. Tijdens deze behandeling wordt vitamine B17 gecombineerd met een gezond dieet, met enzym en alvleeskliertabletten, vitamine E, B15 en vitamine C in bijzonder hoge dosis.
Vitamine B17.
John Richardson een groot aantal patiënten met succes behandeld heeft met deze methode. De behandeling bestaat erin om vitamine B17 inname te combineren met een goed dieet, enzym en alvleeskliertabletten, vitamine E, vitamine B15 en vitamine C in hoge doses.
CyberKnife en vitamine B17 Laetrile.
Ik denk bij Cyberknife vooral aan uitzaaiingen in de hersenen, waarbij je heel gericht de tumor wel en de rest niet wilt raken. Als je googled op Laetile of vitamine B17, kom je vanalles tegen, maar geen enkele site van een artsenorganisatie.

Contacteer ons