Zoeken naar vitamine b17 verboden

   
 
 
 
vitamine b17 verboden
 
Giftig amygdaline, laetrile en vitamine B17 onwerkzaam tegen kanker Vereniging tegen de Kwakzalverij.
Zoals de Duitse onderzoekers in 1892 al hebben ontdekt is het slikken van amygdaline gevaarlijk en ondertussen is ook vastgesteld dat het huidige laetrile vitamine B17 net zo gevaarlijk is. Desondanks worden ook in Nederland adressen van Mexicaanse leveranciers van vitamine B17 en amygdaline verstrekt, terwijl de verkoop van laetrile in ons land en trouwens in de hele EU verboden is.
Vitamine B17 is verboden omdat het Kanker geneest!
De Food and Drug Administration, American Cancer Society en de American Medical Association hebben mensen gestopt boeken te schrijven, films te maken, en zelfs om deel te nemen aan openbare bijeenkomsten over dit onderwerp. Echter, vitamine B17 werd verboden door de FDA in de jaren 80 en eenmaal bestempeld en op de markt gebracht als een vitamine, verdween het spoorloos binnen de reguliere medische gemeenschap.
Vitamine B17: De grootste cover-up in de geschiedenis van kanker? NineForNews.nl.
Homepagina Gezondheid Vitamine B17: De grootste cover-up in de geschiedenis van kanker? Vitamine B17: De grootste cover-up in de geschiedenis van kanker? in Gezondheid 9 juli 2015 0730: 17 Reacties 33062, Bekeken. Heb je weleens gehoord van vitamine B17 of laetrile? Dit stofje werd in 1977 door de Amerikaanse geneesmiddelenautoriteit FDA verboden en later in 27 staten weer gelegaliseerd.
Vitamine B17 is verboden omdat het Kanker geneest! Silvia's' Boinnk!
januari 5, 2017 43803 Views. Vitamine B17 is verboden omdat het Kanker geneest! De grootste gezondheidsorganisaties proberen alles om de anti-kanker eigenschappen van vitamine B17 verborgen te houden voor de mensen. Deze vitamine is ook bekend onder de namen laetrile en amygdaline.
Vitamine B17 tegen kanker GreenEagle.
Waarom is behandeling met vitamine B17 / Laetrile verboden in veel landen en waarom weet niet de hele wereld hiervan? Het antwoord: GELD. Farmaceutische multinationals zijn niet in staat zijn om een patent of alleenrecht te nemen op vitamine B17 omdat het uit een natuurlijke bron voortkomt, De Prunus Amygdalis Rosacea familie.
Laetrile/amygdaline/vitamine b17 Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Er is al ruim 30 jaar een verwoede strijd gaande in de MEDISCHE wereld omtrent het in Nederland verboden medicijn Laetrile, in de volksmond bekend als vitamine b-17, waarvan de wetenschappelijke naam amygdaline is. Het wordt in de VS door huisartsen en in Nederland illegaal ook door huisartsen gebruikt als aanvullend of vervangend middel tegen kanker.
Nieuwsbrief De Eekhoorn Week: Uitgifte.:
Waarom is behandeling met vitamine B17 / Laetrile verboden in sommige landen en waarom weet niet de hele wereld hiervan? Het antwoord: GELD. Pharmaceutische multinationals zijn niet in staat zijn om een patent of alleenrecht te nemen op vitamine B17 omdat het uit een natuurlijke bron voortkomt, De Prunus Amygdalis Rosacea familie.
Vitamine B17 verboden omdat het kanker geneest! Health Bytes.
HEALTH BYTES NIEUWS. Home Categorie├źn Overig Vitamine B17 verboden omdat het kanker geneest! Vitamine B17 verboden omdat het kanker geneest! by Redactie Dec 20, 2016. Vitamine 17 is de geconcentreerde vorm van abrikozenpitten, die veel voordelen voor de gezondheid kan bieden indien u het goed gebruikt.
Kunnen abrikozenpitten helpen tegen kanker? Voeding en Kanker Info.
Abrikozenpitten en ook appelpitten, kersenpitten, perzikpitten en bittere amandelen bevatten de stof amygladine. Deze stof bevat cyanide blauwzuur. Dit cyanide zou de kankercel kunnen vernietigen. Amygladine wordt ook wel vitamine B17 genoemd. Er is zelfs een medicijn ontwikkeld Laetrile, dit middel is in Nederland verboden.

Contacteer ons